Att våga ta risk

Jag gillar verkligen att testa nya saker inom vissa områden. Inom andra är min approach mer trögflytande, nästan statisk.

En sak jag vill berätta är att nu när jag börjat få stabilitet i privatekonomin är att det gjort stor skillnad i min mentala inställning till saker. Känner mig mer riskavert i livet och att jag har en trygghet som gör att jag våga hoppa.

För att ta ett exempel så ska jag byta jobb! Det är något jag varit sugen på länge men inte riktigt hittat något tillräckligt bra alternativ. Tills nu, då jag fick en attraktiv möjlighet att testa på konsultlivet. Jag vet ännu inte vad som väntar, men omfamnar den ovisshet som kommer med det. Det är en helt ny känsla för mig. Det känns jättekul!

Det är något som jag arbetar med just nu. Att välkomna risk och det okända. Att inte själv förutspå målet och varje steg dit. För helt ärligt är det lite trist för själen. Det är ett nytt tankesätt och börjar redan ge utdelning i sinnet! Otroligt vilka dörrar som kan öppnas som man inte visste fanns. Så sakta men säkert gläntar jag nu på dörren till nya världar.

Har du några tips för hur man kan bli modigare i livet?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s