Filosofier

Den senaste veckan har varit härlig, som ett test på många vis. Ser att ni är många som har semester, jag får ännu vänta ett par veckor till min.

På sommaren har de flesta läkemedelsfabriker stängt en månad för ombyggnationer, vilket betyder att det mesta underhållet och ombyggnationerna för året görs under sommarmånaden. Så då många har semester, har andra yrkesgrupper sin högsäsong. Jag gör nu mitt första gästspel på ett sommarstopp i fabriken.

Samtidigt som flera kollegor jobbat kvällar och helger i fabriken har jag tillbringat den tiden i fantastiskt sällskap. Både av nya och gamla vänner och även med släkt jag inte träffat på länge. Något hektiskt men en vecka full av kärlek.

Det jag lärt mig som mest denna veckan är att kroppen mår bra av att ha fullt upp och att träffa nära och kära. Just det kanske inte är någon skräll i sig, däremot fascinerar det mig att få bevis i form av data på att det stämmer för mig. Kroppsparametrarna trivs som fisken i vattnet och det gör mig glad. Tänker också vilken ynnest det är att få data på vad man mår bra av att göra. Det är nog bara en fingervisning till vad som väntar i framtiden.

Trevlig semester till er där ute!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s